MedWatch

Iværksætter-konkurrence bevæger sig ind i slutspurten

To medtech-selskaber er blandt de seks finalister i årets Danish Tech Challenge på Scion DTU. Vinderen får 500.000 kr. og begge selskaber har store planer, hvis de løber med sejren, men fortæller også, at der stadig er flere barrierer for at få deres produkt endeligt på markedet.

Foto: Colourbox

Scion DTU's acceleratorforløb og iværksætter-konkurrence, Danish Tech Challenge (DTC) er ved at rulle ind i sin afsluttende fase. I denne uge er det næsten 20 selskaber store felt blevet snævret ind til seks finalister, som dyster om vindertitlen og de 500.000 kr. fra Industriens Fond, som følger med. Blandt dem er to medtech selskaber, MedTrace og MEQU, og de har store planer for gevinsten, hvis de vinder.

”Hvis vi vinder de 500.000, så skal de bruges på at få vores CE-mærkning. Vi er ret langt henne i forhold til mange andre opstartsvirksomheder, fordi vi allerede har et produkt klar. Så i princippet kan vi begynde salg ligeså snart vi får CE mærkningen på plads,” forklarer Ulrik Krogh Andersen fra MEQU.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biontech-direktører: Derfor måtte Afrika vente på coronavacciner

Tyske Biontech vil bruge de mange corona-milliarder på at hjælpe lande i Afrika med at komme både coronavirus, malaria og turberkulose til livs, men alligevel stod kontinentet langt nede i køen, da de første coronavacciner skulle distribueres. MedWatch har spurgt hvorfor.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier