MedWatch

Trifork bliver afnoteret

Trifork er nu officielt blevet afnoteret fra børsen i København.

Det danske softwareselskab bliver overtaget af det nystiftede schweiziske selskab, Trifork Holding AG, og afnoteret fra børsen i København.

Det står klart efter, at Trifork Holding efter et købstilbud har opnået kontrol over 94,4 pct. af aktierne i Trifork.

"I og med, at Trifork Holding AG vil opnå over 90 pct. ejerskab af Trifork A/S, vil der som tidligere annonceret blive igangsat en tvangsindløsning af de resterende aktionærer i Trifork A/S samt en afnotering fra Nasdaq OMX Copenhagen," skriver Trifork i en meddelelse.

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier