MedWatch

Ny teknologi udvikles mod tarmkræft

Bispebjerg Hospital, Rigshospitalet, Unisensor og 2cureX indgår forskningssamarbejde med 12 mio. kr. fra Højteknologifonden.

Medicoselskabet, 2cureX, der for nylig fik tilført kapital, får nu også stor kontant støtte fra Højteknologifonden til firmaet jagt på en bedre behandling af aggressiv tyktarmskræft.

”En livforlængende og i nogle tilfælde livreddende medicinsk behandling af patienter med aggressiv tyktarmskræft kræver en hurtigt påbegyndt og effektiv indsats med en kombination af lægemidler tilpasset den enkelte patients kræftsygdom,” skriver Højteknologifonden i en pressemeddelelse og peger på, at det konkrete forskningsprojekt skal udvikle en ny teknologi, 2Select, ”der ved at teste effektiviteten af hundredvis af medicinske kombinationsbehandlinger på den enkelte patients kræftsvulster, vil gøre en sådan individuelt tilpasset behandling mulig.”

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler coronapille fra Pfizer

Pfizer har fået en positiv anbefaling fra CHMP, der anbefaler at tabletbehandlingen Paxlovid godkendes til behandling af covid-19. I Danmark er midlet dog allerede taget i brug.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier