MedWatch

Össur forbedrer bundlinjen markant

Össur, der udvikler og sælger ortopædiske hjælpemidler, oplevede en fremgang i overskuddet på hele 28 pct. i tredje kvartal 2013 sammenlignet med samme kvartal sidste år. Selskabet fastholder forventningerne til hele 2013. (opdateret kl. 15:47)

Foto: Össur

Protesevirksomheden Össur kommer ud af tredje kvartal 2013 med en omsætning på 104,7 mio. dollar sammenlignet med 98,5 mio. dollar i samme kvartal 2012. Væsentligst er det dog, at bundlinjen er vokset med hele 28 pct. til 12,7 mio. dollar mod 9,9 mio. dollar for samme periode sidste år.

"Vi er glade for at se resultaterne af kvartalet. Det er det største driftsresultat, Össur har opnået i et kvartal, og en solid pengestrøm. De omkostningsreducerende initiativer, vi gennemførte i det andet kvartal, har haft den tilsigtede effekt i dette kvartal," udtaler Jon Sigurdsson, adm. direktør i Össur, i en meddelelse. Han uddyber:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biontech opretter mRNA-center i Australien

Det tyske biotekselskab Biontech, som står bag den mest udbredte vaccine mod covid-19, opretter nu et center i Australien, der både skal videreudvikle nye vacciner baseret på mRNA-teknologien samt kunne producere dem.

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 40

Zealand Pharma hentede den seneste uge 786 mio kr. gennem en rettet emission, mens biotekselskabet Biograil hev et partnerskab med den amerikanske gigant Eli Lilly i land. Og så blev der udskrevet folketingsvalg, som fik særligt ét spørgsmål til at fylde i vælgernes bevidsthed. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier