MedWatch

Bank løfter Össur-kursmål efter lovende regnskab

Danske Bank giver kursmålet for Össur-aktien et lille løft, efter at protesekoncernen onsdag aflagde regnskab.

Foto: BORCH ULRICH

Trods problemer i USA ser fremtiden nogenlunde lovende ud for proteseproducenten Össur. Det er vurderingen fra Danske Bank, der hæver kursmålet på aktien efter onsdag eftermiddags halvårsregnskab.

Kursmålet hedder nu 8,50 kr. mod tidligere 8,00 kr., mens anbefalingen "hold" fastholdes.

Össur-aktien steg 6,5 pct. til 8,15 kr. onsdag oven på regnskabet, men falder 3,1 pct. tilbage til 7,90 kr. Begge bevægelser er dog sket under meget tynd handel.

Regnskabet bød på stigende omsætning for Össur i andet kvartal, men udgifter til restruktureringer kostede et fald i overskuddet.

"Andet kvartal var en forbedring, men da Össur fastholdt sin forventning til 2013, skal tempoet øges yderligere i andet halvår," skriver Danske Bank i en kommentar.

 Össur-topchef: ”Man kan vel kalde det en forsvarssejr” 

 Össur fastholder forventningerne 

Mere fra MedWatch

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelser med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs alt om Lundbecks kvartalsregnskab

Lundbeck kommer ud af andet kvartal med en prangende økonomi, men et fejlet studie med Vyepti i Kina løber med opmærksomheden hos investorerne. Medicinalselskabet er endnu engang blevet sagsøgt i USA.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier