MedWatch

Össur-topchef: ”Man kan vel kalde det en forsvarssejr”

Protesevirksomheden Össur kom ud af andet kvartal med vækst på toplinjen, selvom bundlinjen ikke helt fulgte med. Særligt faldet på det vigtige amerikanske marked kunne dog have været langt værre, lyder det fra selskabets topchef.

Foto: Össur

Det amerikanske marked udgør 49 pct. af Össurs samlede omsætning, der igen i andet kvartal faldt sammenlignet med samme periode sidste år. Faldet endte dog kun på 3 pct. i lokal valuta, hvilket er en pæn forbedring sammenlignet med, hvor stort faldet var i første kvartal 2013. Dengang faldt salget hele 6 pct., hvis man korrigerer for, at der var to færre salgsdage sammenlignet med første kvartal 2011.

”Vi er jo aldrig tilfredse med en tilbagegang, men når det nu skal være, kunne det have været værre. Man kan vel kalde det en forsvarssejr,” siger Jón Sigurðsson, adm. direktør i Össur, i et interview med MedWatch i kølvandet på regnskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier