MedWatch

Diagnostikselskab går på børsen

Det DTU-fødte medicoselskab Medical Prognosis Institute træder næste uge ind i kurslisterne ved First North. Børsnoteringen har et klart formål.

Foto: Colourbox

Diagnostikfirmaet Medical Prognosis Institute går i næste uge på den skrantende First North-børs, skriver dagbladet Børsen.

"Det væsentligste ved børsnoteringen er en synlighed og en blåstempling. Vi skal ud og sælge vores produkt i USA, og kan man finde os på en Nasdaq-børs, bliver man lidt mere rolig," siger den adm. direktør Peter Buhl Jensen, der er tidligere medstifter og topchef for børsnoterede Topotarget.

Efter flere års udvikling fik firmaet i juni et patent i USA og står klar til at investere i vækst i USA, skrev MedWatch i juni. Selskabet kan med det diagnostiske udstyr forudsige, hvilke kræftpatienter der vil reagere på for eksempel kemoterapi – en såkaldt response-teknologi.

 Dansk diagnostikfirma får USA-patent

 ”Entrepreneur by accident”  

 Topotarget-stifter skal på kapitaljagt

Mere fra MedWatch

Analyse: Vigtige rammevilkår hæmmer kliniske forsøg i Danmark

En mere gennemsigtig prissætning, bedre tid og øget adgang til rekruttering af patienter vil kunne styrke vilkårene for kliniske forsøg i Danmark, viser ny analyse. Analysen viser klare potentialer, lyder det fra erhvervsminister Simon Kollerup (S), der er på vej med en ny life science-strategi. 

Regeringens støtteparti ønsker også EU-agentur til Danmark

Radikale Venstre melder sig i koret med Venstre og industrien, som ønsker EU-agentur, der skal koordinere EU’s fremtidige sundhedsberedskab, til Danmark. Enhedslisten er heller ikke afvisende, men foretrækker dansk statslig vaccineproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier