MedWatch

”Det har ikke ændret sig til det positive, snarere tværtimod”

Danske Vicare Medical har på ny haft en særdeles pæn vækst. Næste år ser situationen dog anderledes ud, og prispresset i branchen aftager på ingen måde.

2011 var et godt år for danske ViCare Medical, og 2012 var endnu bedre. I det seneste regnskabsår er væksten i bruttofortjenesten således øget fra 23,9 pct. til 28 pct. og udgør nu 53,78 mio. kr. Bundlinjen er i 2012 øget med 27,14 pct., så virksomheden, der beskæftiger sig med medicoudstyr inden for bl.a. kardiologi, radiologi, kirurgi, anæstesi og intensiv, tjente 16 mio. kr.

”Det er en gentagelse af historien fra forrige år. Vi er fortsat i den heldige situation, at for nogle af de områder, som vi beskæftiger os med inden for hospitalsvæsnet, har der været relativt pænt med bevillinger, og samtidig har vi fortsat været så heldige, at der har været en stor interesse for de produkter, vi sælger,” siger Peter Willems-Alnøe, Vicare Medicals adm. direktør, til MedWatch, og tilføjer:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier