MedWatch

Følg Düsseldorfs rehab-konference på MedWatch

Konferencen Rehacare løber i øjeblikket af stablen i Düsseldorf med mere end 700 udstillere fra 30 forskellige lande. MedWatch rapporterer løbende.

Foto: Rehacare 2013

I nedenstående kan du løbende holde dig opdateret om, hvad der sker på Rehacare 2013.

 

”Nu skal vi have fokus på at tjene penge”

Det lille danske rehabfirma Innovaid har oplevet kraftig vækst i det seneste år og forventer det samme i det kommende år. Mellemøsten og Kina er begyndt at rykke, og samtidig har man fået en kapacitet ind i bestyrelsen.

Læs mere her.

 

Helbo: Det kan vi lære af svensken

Der er visse aspekter af samspillet mellem det offentlige og det private i Sverige, som man kan lære af i Danmark, mener Torben Helbo, der står i spidsen for den svenske rehabkoncern Etac.

Læs mere her.

 

”Jeg var nødt til at begynde fra bunden”

Med udsigten til en bekymrende, stagnerende salgsudvikling gik stifter og direktør Børge Carlsen for få år siden tilbage til tegnebrættet og startede forfra. Ved at fokusere på kundernes følelser frem for deres behov vil han bogstaveligt talt løfte firmaet BC Lift til et andet niveau.

Læs mere her.

 

DRG: Eksporten er stigende

Ifølge Dansk Rehab Gruppe har branchens eksport været stigende, især for de store virksomheders vedkommende. På Rehacare-messen i Tyskland peger foreningen på, hvad der skal til for at fortsætte succesen.

Læs mere her.

 

R82 klar til opkøb

Et halvt år efter at Erik Hald Nissen satte sig i chefstolen i det store danske rehabfirma R82, gør han status. Omsætningen nærmer sig 300 mio. kr., væksten skal øges på eksportmarkederne, og så åbner han døren for R82’s aktive deltagelse i den konsolidering, han ser værende på trapperne.

Læs mere her.

 

Kan eksporteventyret starte her?

En tur til Paris gav det danske rehabselskab Bjørn Nielsen blod på tanden, og nu er man taget til messen Rehacare i Tyskland for at få samarbejdsaftaler i stand.

Læs mere her.

Foto: Rehacare 2013
Foto: Rehacare 2013
 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier