MedWatch

Handicare-direktør: Vi har gode kort på hånden

Den nytiltrådte adm. direktør i rehab-firmaet Handicare, Leif Thomsen, ser en todeling af rehab-branchen i kølvandet på den forestående konsolidering.

Foto: SVANE BO

Den store, forkromede masterplan for, hvordan Handicare A/S skal vokse, er endnu ikke på plads. Men adm. direktør Leif Thomsen har dog alligevel gjort sig en række tanker om, hvad der skal ske.

Handicare A/S har været igennem en større turn around, og virksomheden har de seneste to år leveret pæne, men dog lave, millionoverskud. Spørgsmålet er, i hvilken retning selskabet nu skal bevæge sig. Leif Thomsen selv kommer med en lang salgsbaggrund i blandt andet medicinalgiganterne Eli Lilly og Johnson & Johnson.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier