MedWatch

Handicare-direktør: Vi har gode kort på hånden

Den nytiltrådte adm. direktør i rehab-firmaet Handicare, Leif Thomsen, ser en todeling af rehab-branchen i kølvandet på den forestående konsolidering.

Foto: SVANE BO

Den store, forkromede masterplan for, hvordan Handicare A/S skal vokse, er endnu ikke på plads. Men adm. direktør Leif Thomsen har dog alligevel gjort sig en række tanker om, hvad der skal ske.

Handicare A/S har været igennem en større turn around, og virksomheden har de seneste to år leveret pæne, men dog lave, millionoverskud. Spørgsmålet er, i hvilken retning selskabet nu skal bevæge sig. Leif Thomsen selv kommer med en lang salgsbaggrund i blandt andet medicinalgiganterne Eli Lilly og Johnson & Johnson.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier