MedWatch

Melodi Grand Prix skubber Rehab-messe

Næste års Health & Rehab Scandinavia-messe er blevet rykket fra maj til september, da arrangementet ville falde sammen med det Europæiske Melodi Grand Prix - men det er rent faktisk held i uheld for arrangørerne.

Foto: Health & Rehab Scandinavia/ PR

Til næste år kommer det Europæiske Melodi Grand Prix til København. Det har skabt utilfredshed på den anden side af sundet, hvor især Herning følte sig forbigået som værtsby for sangkonkurrencen. Men det er ikke kun i Jylland at detaljerne omkring afviklingen af Melodi Grand Prix’et skaber problemer.

Det store show, som løber af stablen i maj 2014, falder nemlig sammen med den årlige messe, Health & Rehab Scandinavia, og derfor har man arrangørerne besluttet at flytte medico- og rehab-messen til september. Det oplyserarrangøren, Dansk Rehab Gruppe, i en pressemedddelelse. Messen vil i stedet blive afholdt fra d. 9.-11. september 2014 i Bella Center.

Én af grundene til, at man har skubbet arrangementet er, at der simpelthen ikke vil være tilstrækkelig med hotelkapacitet, hvis de to arrangementer lå oveni hinanden, skriver arrangørerne.

Held i uheld

Men sammenfaldet af de to events kan vise sig at være held i uheld, for det har nemlig åbnet op for et nyt samarbejde med en anden stor fagmesse, Scanlab, der afholdes i Bella Center. Scanlab henvender sig primært til laboratoriebranchen samt sundhedsfagligt personale, sygehuse og universiteter.

”Jeg er overbevist om, at der er en meget stor synergi mellem de to messer. Health & Rehab Scandinavia forbliver helt sin egen, som man kender den, men vi har nu udsigt til en event med et dobbelt så stort besøgspotentiale end hvad vi ellers kunne forvente – dette gælder vel at mærke også relevante, potentielle kunder. Så Danmark og vores store internationale berøringsflade kan godt begynde at glæde sig”, udtaler formand for Dansk Rehab Gruppe, Per Buus, i pressemeddelelsen.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier