MedWatch

Borringia professionaliserer bestyrelsen

Rettelse: MedWatch skrev mandag, at Christiania-advokaten Knud Foldschack er trådt ind i bestyrelsen hos rehabselskabet Borringia. Det drejer sig dog om hans halvbror, som også hedder Knud Foldschack. Læs opfølgningen her på, hvordan den nye bestyrelse skal løfte Borringia til nye højder.

Foto: Samantha Mesones/Stock.xchng

Advokaten Knud Foldschack, som bl.a. har repræsenteret christianitterne, er ikke trådt ind som bestyrelsesformand hos rehab-firmaet Borringia, som MedWatch ellers skrev mandag. Det drejer sig om hans halvbror - og navnebror - industrimanden Knud Foldschack.

Den Knud Foldschack, der er trådt ind i Borringia, har blandt andet siddet i koncerndirektionen for Scandinavian Mobility International, som han også var med til at børsnotere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier