MedWatch

Analytikere løfter Coloplast-kursmål

Kursmålet for Coloplast-aktien hæves af to internationale finanshuse, men optimismen omkring aktien ligger fortsat lavt.

Efter tirsdagens regnskab fra Coloplast har analytikerne hos JPMorgan og Jefferies haft gang i regnearkene og kursmålene er løftet, men ligger fortsat under børskursen.

JPMorgan løfter kursmålet til 266 kr. fra 241 kr., mens kollegerne hos Jefferies løfter målet til 270 kr. fra 230 kr. Anbefalingerne er uændrede henholdsvis "neutral" og "underperform".

Det fremgår af data fra Bloomberg.

Aktierne i Coloplast reagerede tirsdag på regnskabet for tredje kvartal med kursfald og måtte notere en placering i bunden af C20-indekset efter et fald på 2,4 pct. til 317,70 kr.

Mere fra MedWatch

Novo Nordisk afsætter yderligere en milliard i fabriksbyggeri

Novo Nordisk udvider sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr. med yderligere en mia. kr. til opførslen af endnu en fabrik i Kalundborg samt udvidelse af to nuværende produktionsanlæg. Omkring 420 nye stillinger ventes nu som samlet resultat.  

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

CHMP vil fjerne 100 kopi-midler fra det europæiske marked

Efter svindel med kliniske forsøg hos den indiske CRO Synchron Research Service anbefaler lægemiddelkomiteen CHMP under det europæiske lægemiddelagentur at suspendere markedsføringstilladelser til omkring 100 generiske lægemidler på det europæiske marked.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier