MedWatch

Rehabselskab med nyt godt resultat

Forrige år firedoblede et lille dansk rehabselskab bundlinjen. Så godt er det ikke gået i 2012 for den jyske virksomhed, der dog leverer endnu et stærkt resultat.

Foto: STEEN WREM

Det danske rehabselskab PF Mobility, der producerer og sælger handicaphjælpemidler, kommer ud af 2012 med et overskud efter skat på 2,4 mio. kr. Det er en lille tilbagegang sammenlignet med med året før. Med til den historie hører dog, at årsregnskabet for 2011 var ekstraordinært godt og bød på mere end en firedobling af bundlinjen, der tilbage i 2011 viste et overskud på lige knap 2,9 mio. kr. efter skat.

PF Mobilitys bruttofortjeneste var i 2012 stort set været identisk med niveauet for 2011 og landede på 10,6 mio. kr. mod 10,8 mio. kr. året før. Ledelsen skriver ikke meget om hverken årets resultat eller forventningerne til fremtiden, men selskabets direktion, Poul Martin B. Søndergaard og Lisbeth Præstegaard, kalder i årsrapporten resultatet for ”tilfredsstillende.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier