MedWatch

Koncerndirektør valgte bestyrelsesvejen

Fhv. Lundbeck-direktør Stig Løkke Pedersen, der netop er blevet formand for Ergolet, har i dag fire formandsposter inden for dansk life science. I mindre firmaer er gode og dårlige dage "meget klare", mener han.

Den tidligere Lundbeck-direktør Stig Løkke Pedersen lader knap to år efter sit farvel til den store medicinalkoncern ingen tvivl om, at han nu har valgt bestyrelsesvejen – senest med formandsposten i rehab-selskabet Ergolet.

Løkke Pedersen forlod Lundbeck efter knap 20 år og uden dramatik og med bl.a. denne kommentar i juni 2011 til RB-Børsen, i dag Ritzau Finans: ”Nu, hvor jeg fylder 50, har jeg besluttet at foretage en ændring i mit arbejdsliv…..”

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier