MedWatch

Fondsejet engrosvirksomhed leverer nyt solidt overskud

Den, der lever stille, lever godt. Det er om noget et ordsprog, der passer godt på en i offentligheden ukendt, fondsejet engrosvirksomhed.

Foto: Colourbox

Faldende omsætning og stigende investeringer har ikke påvirket bundlinjen hos Biofarma Logistik. Nøjagtig som tilfældet har været i de seneste fem år, præsenterer selskabet endnu et ganske solidt overskud. Selskabet kommer ud af 2012 med et overskud på 4,94 mio. kr. efter skat mod 4,79 mio. kr. året før.

”Vi har igennem en længere årrække været meget fokuserede på at fastholde vores eksisterende strategi, fordi resultaterne jo har vist, at det er den rigtige vej for os at gå. Derfor kan jeg heller ikke se nogen grund til, at vi pludselig skulle ændre noget radikalt,” siger Søren Wang Petersen, adm. direktør i Biofarma Logistik, til MedWatch som forklaring på, hvorfor engrosvirksomheden endnu en gang leverer et millionoverskud.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier