MedWatch

Coloplast afviser trussel fra rivals oprustning

Ærkerivalen til Coloplast hælder relativt set langt flere penge i opkøb, forskning og udvikling for at sikre produktporteføljen i fremtiden. Det har dog ingen betydning for Coloplast, mener topchef Lars Rasmussen.

Foto: Niels Hougaard / Jyllands-Posten

Smith & Nephew, der konkurrerer med danske Coloplast, har over de seneste par år oprustet for at sikre forretningen i fremtiden. Koncernen bruger flere penge på forskning og udvikling, og så skal et nyligt milliardopkøb sørge for at sikre spændende produkter til pipelinen.

Faktisk investerer den britiske konkurrent en god del mere i forskning og udvikling, end Coloplast gør relativt set. I 2012 udgjorde Smith & Nephews udgifter til forskning og udvikling 4,1 pct. af omsætningen. Det er hele 2 procent mere af omsætningen end i 2010.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier