MedWatch

Massiv interesse for messe om velfærdsteknologi

Venturefonde, kommuner og beslutningstagere udviser enorm interesse for den igangværende velfærdsteknologiske udvikling. Aarhus Kommune forsøger at være pioner på området og ønsker at udvide samarbejdet med virksomhederne bag produkterne.

Interessen for fremtidens velfærdsteknologi, der tæller alt fra en hjernetrænende robot til toiletter med både skyl og føn, er enorm. Det er hjælp til selvhjælp for borgerne, og ifølge finansminister Bjarne Corydon (S) og økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) er det et væsentligt punkt i forhold til at realisere regeringens ambition om at spare hen mod 12 mia. kr. i den offentlige sektor inden 2020.

Den seneste tid har der været stor fokus på at få udbredt kendskabet til de mange nye velfærdsteknologiske hjælpemidler. Seneste skud på stammen er en stor messe, CareWare, der afholdes af Aarhus Kommune, Region Midtjylland og flere andre samarbejdspartnere. Interessen har overgået alle forventninger, og mere end 600 personer fra både venturefonde, virksomheder, kommuner og regioner er mødt op. Og formålet med messen er ganske klart.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Novo Nordisk afsætter yderligere en milliard i fabriksbyggeri

Novo Nordisk udvider sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr. med yderligere en mia. kr. til opførslen af endnu en fabrik i Kalundborg samt udvidelse af to nuværende produktionsanlæg. Omkring 420 nye stillinger ventes nu som samlet resultat.  

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier