MedWatch

Storbank varmere på William Demant

Opkøbet af fransk firma er positivt for aktiekursen, mener bank. Også en anden faktor spiller ind.

Virksomhedsopkøb og en dugfrisk test af den nye produktserie Alta har gjort Nordea mere varm på William Demant-aktien.

Nordea skrev i kølvandet på selskabets regnskab den 27. februar i år, at banken fastholdt sin anbefaling "Hold", men nedjusterede kursmålet for aktien til 490 kr. fra 515 kr. Kursen var på det tidspunkt cirka 450 kr.

Nu er Nordeas analytiker imidlertid mere positiv på aktien, fremgår det af en rapport til private investorer. Heri skriver Nordea, at banken løfter kursmålet fra 490 kr. til 510 kr.,  ”hvilket sker på baggrund af det nylige opkøb af franske Neurelec”, dvs. den franske producent af cochlear-implantater, som det danske selskab netop har købt for 428 mio. kroner.

Bedre produkt

Men det er ikke kun det køb, der er positivt. Nordea nævner også, at William Demant på den igangværende messe for høreapparatindustrien i USA fremlagde resultater fra en uafhængig test, ”der bla. viser, at Alta har bedre talegenkendelse og generelt bliver bedre end William Demants seneste topprodukt.”

”Herudover viste en anden test, at høreapparatbrugere opnår en langt højere tilfredshed ved brug af Alta sammenlignet med nuværende høreapparater. De gode testdata bekræfter os i vores forventning om, at Alta vil blive en succes, hvilket vil kunne løfte salget hos William Demant og derigennem aktiekursen….,” skriver Nordea.

Aktien ligger sen formiddag onsdag omkring kurs 483.

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier