MedWatch

Investorer bevæger sig væk fra diagnostik

Venturekapitalinvestorer har tidligere været yderst glade for diagnostikområdet, men interessen er så småt begyndt at stilne af.

Foto: Jyllands-posten

I 2012 tog investorerne et stort skridt væk fra deres tidligere yndling, molekylær diagnostik. I stedet rettede de fokus mod mere sikre, relaterede områder såsom diagnostisk billeddannelse og kirurgiske instrumenter.

Det er de to faktorer som springer i øjnene fra den nyligt udsendte rapport 2012 MoneyTree fra PricewaterhouseCoopers og The National Venture Capital Association, baseret på tal fra Thomson Reuters.

En anden udvikling er, at venture investeringer i diagnostik generelt også er faldet. Venturekapitalfirmaer bidrog med godt 171 mio. dollar gennem 60 handler inden for diagnostikområdet i 2012. Det er et fald i forhold til 2011, hvor man investerede 250 mio. dollar gennem 57 handler, og 2011, hvor man investerede 206 mio. dollar gennem 49 handler.

Læs hele artiklen fra FierceMedicalDevices om udvikling for diagnostikområdet med en liste over de ti største kapitalindsprøjtninger på markedet i det forgangne år her.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier