MedWatch

Siemens stopper salgssamarbejde med BioPorto

Siemens har stoppet salgssamarbejdet med BioPorto, skriver det danske selskab. BioPorto har dog ikke fået nogen forklaring fra Siemens

Foto: Bioporto/PR

Tyske Siemens Diagnostics har foreløbigt sat en stopper for salgssamarbejdet med danske BioPorto, som de to selskaber indgik i slutningen af 2012. Det oplyser BioPorto i en fondsbørsmeddelelse.

"BioPorto har modtaget meddelelse fra Siemens Diagnostics, som i en kommunikation til deres internationale datterselskaber har sat et foreløbigt stop for salgsaktiviteter vedr. The NGAL Test. Siemens Diagnostics vil henvise interesserede kunder til BioPorto. BioPorto undersøger nu baggrunden herfor samt udsigterne til at aktiviteterne kan genoptages," skriver det danske selskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier