MedWatch

Rehab-panel: Tiden inde til opgør med indkøbsprincip

Topbosser fra dansk rehab-industri og en sundhedsøkonom efterlyser ny model for indkøb af hjælpemidler til ældre og handicappede borgere. En førende indkøsbschef spørger: Er branchen klar til at blive vurderet på et subjektivt grundlag?

MedWatch introducerer i dag endnu et panel bestående af top-aktører på den danske rehab-scene, der hver onsdag i fire uger vil komme med deres bud på højaktuelle spørgsmål. Her er det første spørgsmålene og svarende fra paneldeltagerne:

Hvordan sikrer rehab-branchen innovation, når branchen fra de offentlige indkøbere bliver mødt med prispres og krav om omkostningseffektive produkter? Er der for mange små virksomheder på markedet og behov for konsolidering, så virksomhederne kan rykke mere på udviklingsfronten? Er der behov for at få venturebranchen på banen som katalysator for kapital og strategisk tænkning?

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier