MedWatch

Rehab-panel: Tiden inde til opgør med indkøbsprincip

Topbosser fra dansk rehab-industri og en sundhedsøkonom efterlyser ny model for indkøb af hjælpemidler til ældre og handicappede borgere. En førende indkøsbschef spørger: Er branchen klar til at blive vurderet på et subjektivt grundlag?

MedWatch introducerer i dag endnu et panel bestående af top-aktører på den danske rehab-scene, der hver onsdag i fire uger vil komme med deres bud på højaktuelle spørgsmål. Her er det første spørgsmålene og svarende fra paneldeltagerne:

Hvordan sikrer rehab-branchen innovation, når branchen fra de offentlige indkøbere bliver mødt med prispres og krav om omkostningseffektive produkter? Er der for mange små virksomheder på markedet og behov for konsolidering, så virksomhederne kan rykke mere på udviklingsfronten? Er der behov for at få venturebranchen på banen som katalysator for kapital og strategisk tænkning?

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier