MedWatch

Sony udsætter medico-fusion

En sammenlægning af Sony og Olympus’ medico-afdelinger er blevet udsat. Lovgivningsmæssige forhindringer har gjort det umuligt at gennemføre fusionen inden udgangen af 2012, som det ellers var bebudet.

Elektronikgiganten Sony og den japanske kameraproducent Olympus har måttet indse, at deres planer om en sammenlægning af deres respektive medico-afdelinger tager længere tid end beregnet.

Fredag måtte de to virksomheder således meddele, at man har rykket fristen for at gennemføre fusionen fra udgangen af 2012 til april 2013. Det skriver Reuters.

Forsinkelsen begrundes med, at man er løbet ind i lovgivningsmæssige problemer, men virksomhederne meddeler ikke noget om, hvilke lande problemerne er opstået i.

I september meddelte Sony, at man ville betale 50 mia. yen – svarende til ca. 3,2 mia. kroner – for at overtage aktiemajoriteten i Olympus, og at man samtidig ville gøre de to selskabers afdelinger for medicinsk udstyr til et selvstændigt firma.

 Sony vil spendere milliardbesparelser på medico

 Samsung vil konkurrere med Vesten på biologisk kopimedicin

 Medicon Valley fletter flere fingre med Japan  

Mere fra MedWatch

Lars Rasmussen advarer mod høje lønstigninger

Virksomheder har et ansvar for at være med til at bremse inflationen ved at holde lønstigninger i ro i de kommende overenskomstforhandlinger, mener Lars Rasmussen, der er bestyrelsesformand for både Coloplast og Lundbeck.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier