MedWatch

Har du fingeren på pulsen?

Er du og dit firma opdateret på udviklingen på sundhedsområdet ude i verden? MedWatchs udsendte reporter på Medica-messen har tidligere rapporteret om de seneste trends fra Mexico, Brasilien, USA og Sydafrika. Læs her om tre andre store markeder: Kina, Japan, Taiwan - på basis af input fra  Eksportrådets eksperter, der er samlet netop nu.

Foto: Colourbox

DÜSSELDORF

Fra Sao Paulo til Moskva. Fra Pretoria til Washington. Eksportrådets eksperter er i disse dage samlet til verdens støre medico-messe, Medica, i Düsseldorf, for at hjælpe de danske medicovirksomheder ud over de danske grænser. MedWatch har benyttet muligheden til at finde ud af, hvad de vigtigste trends på nøglemarkederne er. Læs de tre sidste med fokus på Asien her:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier