MedWatch

Medicoejer: Mindre andel af markedet vil køre i Ferrari

Det danske medicoselskab Abena skal ifølge ejeren kæmpe mere for at sælge deres produkter, der befinder sig i high-end-segmentet. Nye markeder trækker væksten.

Foto: Colourbox

”Alle lande er påvirket af krisen, og det er healthcare i de enkelte lande også. Intentionerne om at spare rammer også healthcare-produkter. Der er måske en trend i retning af at gå lidt på kompromis med kvaliteten for at spare penge. Vi skal derfor yde en ekstra indsats for at få vores produkter solgt, fordi vi ligger oppe i den øverste kvalitetslinje inden for det segment, vi arbejder i.”

Preben Terp-Nielsen, der er ejer af og bestyrelsesformand for danske Abena, forklarer baggrunden for en beskeden omsætningsstigning i det seneste regnskabsår.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier