MedWatch

Direktør: Vi har betalt nogle lærepenge

Chemometecs chef erkender, at selskabet har betalt prisen for utilstrækkelige distributørsamarbejder, men glæder sig over amerikansk succes. Et nyt produkt skal ændre den markante tilbagegang i Asien.

Det danske medicoselskab Chemometecs toplinje skulle have været større. Selskabet, der laver produkter til celletælling og -analyse, har netop aflagt regnskab for 2011/12, og direktør Martin Glensbjerg erkender over for MedWatch, at selskabet har betalt prisen for at have et kompliceret produkt.

”Udfordringen har været, at salget af vores nye produkt NC-3000 går temmelig trægt de steder, hvor vi sælger gennem en distributør. Det er et væsentligt mere kompliceret produkt at sælge end f.eks. vores celletællingsprodukt NC-100,” siger han og uddyber:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier