MedWatch

Dansk virtuel motion nomineret til international hæder

Danske iværksættere kæmper med om global anerkendelse som nominerede i den årlige konkurrence Intel Business Challenge Europe. En virtuel genoptræningsplatform har banet vejen for en dansk virksomhed.

Modelbillede | Foto: Colourbox

Fire danske finalister fra  iværksætterkonkurrencen Venture Cup er gået videre til den internationale konkurrence Intel Business Challenge Europe - en konkurrence for iværksættere med unikke ideer, der i sidste ende kan ændre verden.

De fire danske finalister har ryddet 4000 ideer indsendt af andre virksomheder, institutioner og non profit iværksætterfonde af banen for at komme hertil. En af de sejlivede virksomheder er Optimov, der har opfundet en virtuel træningsplatform og i 2009 vandt Venture Cup.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier