MedWatch

Vil du "låne" en leder til halv pris?

Hvis du har til huse i Region Syddanmark, kan din virksomhed inden for velfærdsteknologi måske få medfinansiering til i en periode at hyre en erfaren leder eller specialist på lederniveau.

Driver du et lille eller mellemstort firma inden for velfærdsteknologi i Region Syddanmark, og har du mod på at hente lederassistance ind i firmaet i en periode? Så er der økonomisk hjælp at hente med et nyt initiativ fra Syddansk Vækstforum.

Det fremgår af et nyhedsbrev fra Welfare Tech, der skriver, at små og mellemstore virksomheder kan få 50 procent til indkøb af en erfaren leder, der kan være med til at udvikle forretningen.

Den danske rehab-branche er i høj grad præget af meget små firmaer, ofte famileejede, der måske kan have brug for at en hjælpende hånd til at vurdere forretningen med nye øjne.

Bl.a. MedWatchs løbende dækning af regnskaberne for 2011 vidner dog om, at det oven på krisen være en belastning af de ofte skrøbelige budgetter at hyre konsulenter udefra til den opgave. Der kan det nye initiativ måske være det finansielle rygstød, der skal til.

”Køber du eksempelvis lederassistance for 200.000 kroner, får du 100.000 kroner i tilskud.Processen er enkel og ligetil, og en af Væksthus Syddanmarks konsulenter følger din virksomhed hele vejen. På de første møder afdækkes jeres potentiale, og det bliver klart, hvor I kan have størst gavn af at få ekspertise. Herefter udarbejdes en ansøgning, som indeholder en vækstplan for jeres virksomhed,” hedder det i nyhedsbrevet.

Når ansøgningen er godkendt, er virksomheden en del af projekt ”Lån en Leder”, hvor ledelsen selv kan vælge en leder-specialist eller leder.

Kravet til din virksomhed er, at det er en vækstvirksomhed, hvilket defineret således:

Minimum fem ansatte og en ambition om årlig vækst på 20% i omsætning eller ansatte over de næste tre år.

Alternativt kan I være en virksomhed med under fem ansatte, men med et stort vækstpotentiale

Mere fra MedWatch

Dansk Biotek skifter navn

Den danske brancheorganisation for biotekselskaber, Dansk Biotek, skifter navn til "Danish Bio - Dansk Biotek" for at imødekomme den stigende internationalisering af branchen, fortæller formand.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier