MedWatch

Nye markeder og nye produkter skal vende udviklingen for rehabselskab

Danske Medema vil bryde fire år med underskud ved at udvikle nye produkter og øge aktiviteten på to europæiske stormarkeder.

Et bruttoresultat på 5,6 mio. kr. og et underskud på 1,5 mio. kr. Det er 2011-resultatet for det danske rehabselskab Medema, der hovedsageligt beskæftiger sig med el-scootere og relaterede hjælpemidler til ældre og handicappede.

Et resultat, der i regnskabet af ledelsen bliver betegnet som utilfredsstillende. Året forinden var bruttoresultatet på 6,6 mio. kr. og underskuddet på 2,6 mio. kr. Man skal således tilbage til 2007 for at finde et overskud. Her var bruttoresultatet på 21,9 mio. kr. og årsresultatet på 1,9 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier