MedWatch

"The broken medtech business model optager mig meget"

En profil, der stak ud: En forelskelse bragte Trine Winterø til Aarhus - men her har hun gennemført sin største faglige præstation indtil videre, mener hun. Læs her en profil af erhvervskvinden, der har en ph.d i molekylær genetik.

Trine Winterø er adm. direktør for MedTech Innovation Center i Århus (MTIC), der de seneste år har banet vej for adskillige samarbejder mellem firmaer og sygehuse. En ny tre-årig bevilling på 39 millioner kroner skal sikre, at grundstenen til en ny sundhedsteknologisk klynge i Region Midtjylland lægges.

Baggrund: Født 1963. Hun er uddannet cand.brom og har en ph.d. i molekylær genetik fra Den Kgl. Veterinære Landbohøjskole. Efter at have arbejdet inden for forskning i en årrække blev hun innovation manager i Symbion Science Park, siden direktør i Symbion Management og i venture-kapitalselskabet Symbion Capital I, ligesom hun har været partner i venturekapitalselskabet SEED Capital Management I/S. Hun har også været leder af Region Hovedstadens enhed for teknologioverførsel, Tectra. Den 1. december 2008 tiltrådte hun som direktør i MTIC.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler coronapille fra Pfizer

Pfizer har fået en positiv anbefaling fra CHMP, der anbefaler at tabletbehandlingen Paxlovid godkendes til behandling af covid-19. I Danmark er midlet dog allerede taget i brug.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier