MedWatch

Ambu-direktør tavs om kontraktforhold

Direktøren for Ambu, Lars Marcher, kan ikke uddybe, hvilke kontraktforhold der skal afklaring over, før handlen med Unomedical falder på plads.

Foto: PR

Hvordan passer købet ind i Ambus strategi?

”Hvis man forestiller sig elektrodemarkedet som en trekant, så har vi befundet os i toppen med elektroder til diagnoser. Jo længere du bevæger dig ned i markedet, jo større bliver stykantallet og selvfølgelig også volumen og omsætning. Nu bevæger vi os nedad i markedet til et langt større segment, som giver os mulighed for at være en slags one-stop-shop for vores hospitaler, men det giver os også mulighed for at etablere en vækstplatform specielt i Asien og i USA, hvor man i højere grad bruger monitorering end diagnose-delen.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier