MedWatch

Ambu-direktør tavs om kontraktforhold

Direktøren for Ambu, Lars Marcher, kan ikke uddybe, hvilke kontraktforhold der skal afklaring over, før handlen med Unomedical falder på plads.

Foto: PR

Hvordan passer købet ind i Ambus strategi?

”Hvis man forestiller sig elektrodemarkedet som en trekant, så har vi befundet os i toppen med elektroder til diagnoser. Jo længere du bevæger dig ned i markedet, jo større bliver stykantallet og selvfølgelig også volumen og omsætning. Nu bevæger vi os nedad i markedet til et langt større segment, som giver os mulighed for at være en slags one-stop-shop for vores hospitaler, men det giver os også mulighed for at etablere en vækstplatform specielt i Asien og i USA, hvor man i højere grad bruger monitorering end diagnose-delen.”

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier