MedWatch

Dansk-ejet medicoselskab i USA ekspanderer i Europa

Zynex Inc., der har danske Thomas Sandgaard i spidsen, etablerer datterselskab i Danmark

Foto: PR

Det dansk-ledede amerikanske medicoselskab, Zynex, Inc., etablerer nu et datterselskab i Danmark. Datterselskabet får fokus på salg og marketing inden for det europæiske marked.

Det oplyser selskabet, der er børsnoteret på den amerikanske børs Nasdaq, i en pressemeddelelse. Zynex udvikler bl.a. medicinsk udstyr til elektroterapi og slagtilfælde rehabilitering, neurologisk diagnose og overvågning af hjertet.

Thomas Sandgaard, administrerende direktør for Zynex , siger i en kommentar:

"Vi tror på, at der findes store indtægtsmuligheder på den globale markedsplads for medicinsk udstyr. Etablering af et datterselskab i Europa er den næste fase i vores internationale ekspansionsstrategi. "

Uddannet i Danmark

Thomas Sandgaard, der er ingeniøruddannet i Odense, har stået i spidsen for Zynex, Inc. siden han grundlagde virksomheden i 1996. Han har tidligere haft lederstillinger i virksomheder som ITT, Siemens, GN Danavox, Dataco og Philips.

Det meste af hans arbejde har været inden for internationalt salg og distribution, teknologioverførsel, fusioner og marketing i halvleder, telekommunikation, datakommunikation og medicoindustrien. Det fremgår af selskabets hjemmeside.

 

Mere fra MedWatch

Lars Rasmussen advarer mod høje lønstigninger

Virksomheder har et ansvar for at være med til at bremse inflationen ved at holde lønstigninger i ro i de kommende overenskomstforhandlinger, mener Lars Rasmussen, der er bestyrelsesformand for både Coloplast og Lundbeck.

FDA godkender booster-vacciner til babyer

Sundhedsmyndighederne i USA har godkendt Modernas og Pfizer/Biontechs coronavaccine, der er rettet mod børn helt ned til seks måneders alderen til brug som booster.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier