MedWatch

Ny EU-regulering får medicoselskaber til at lancere først i USA

MEDTECH FORUM: Den europæiske brancheorganisation Medtech Europe konstaterer, at medicoselskaber som direkte konsekvens af nye godkendelses-krav i EU nu foretrækker at lancere deres produkter i USA før Europa.

Serge Bernasconi har ud over arbejdet som CEO i brancheorganisationen Medtech Europe erfaring fra stillinger i selskaber som Johnson & Johnson, Schering Plough (i dag MSD) og Medtronic. | Foto: PR/Medtech Europe

BARCELONA – Nye EU-krav til godkendelse af medicinsk udstyr får medicoindustrien til først at lancere sine produkter i USA frem for i Europa. Det er en tydelig konsekvens af de nye MDR- og IVDR-regler i Europa, som stiller større krav til godkendelsen af medicinsk udstyr, og hvor systemet i unionen ikke er endeligt på plads til at håndtere de nye procedurer.

Det mener den europæiske brancheorganisation Medtech Europe, hvor adm. direktør Serge Bernasconi forklarer, at det er selve forvirringen og usikkerheden omkring de nye europæiske regler, som sender en bølge af nye medico-lanceringer over Atlanten til USA.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier