MedWatch

Smith & Nephew leverer lidt bedre end ventet salg

Den britiske Coloplast-rival Smith & Nephew stiger på børsen i London efter medicoselskabets kvartalsregnskab.

Smith & Nephew stiger på børsen i London.

Smith & Nephew stiger 2,4 pct. til 1299 pence på børsen i London, efter at medicoselskabet, der konkurrerer med Coloplast inden for sårplejeartikler, har fremlagt kvartalsregnskab.

Selskabets salg steg 3,3 pct. til 1,31 mia. dollar i perioden for første kvartal, der udløb 2. april. Her lød analytikerkonsensus ifølge Bloomberg News på 1,27 mia. dollar.

Den underliggende salgsvækst blev på 5,9 pct. i kvartalet.

Coloplast-investorerne har især fokus på udviklingen i Advanced Wound Management, hvor den underliggende salgsvækst blev på 8,0 pct. til 369 mio. dollar. Her lød analytikerprognosen på 359,2 mio. dollar.

Ortopædi viste ifølge Smith & Nephew en forbedret udvikling, da volumen for elektive operationer og procedurer steg igen på tværs af alle segmenter.

Analytiker Jack Reynols-Clark fra RBC bemærker især det stærke salg inden for ortopædi, der blev drevet af et stort opsving i salget af knæløsninger.

”Tilbagekomsten af elektive procedurer var den primære driver for denne merpræstation og selskabet er begyndt at se indtægter fra dets cementløse knæløsninger,” skriver analytikeren.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 33

Tirsdag, onsdag og torsdag stod i regnskabernes tegn. Tirsdag morgen nedjusterede Demant, onsdag kom Lundbeck og Coloplast med kvartalstal, og torsdag valgte GN, ligesom konkurrenterne, også at nedjustere. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier