MedWatch

NNIT henter ny direktør hos koncernledelsen i Coloplast

Camilla G. Møhl er i dag medlem af koncernledelsen i Coloplast.

Foto: Coloplast / PR

NNIT har udnævnt Camilla G. Møhl som medlem af koncernledelsen med titel af Senior Vice President og Chief People, Communications and Marketing Officer.

Hun overtager posten den 1. maj 2022, skriver NNIT i en meddelelse mandag eftermiddag.

Camilla G. Møhl kommer til NNIT med mere end 20 års erfaring inden for Human Resources, og i øjeblikket er hun medlem af koncernledelsen hos Coloplast med en titel som Senior Vice President, People and Culture.

Den nyudnævnte chef overtager posten fra Brit Kannegaard Johannessen, der forlader NNIT for at blive HR-chef i Saxo Bank.

"Vi er meget glade for at kunne meddele, at vi har været i stand til at tiltrække en HR-chef med den store erfaring, som Camilla G. Møhl vil tilføre NNIT fra forskellige lederroller i flere brancheførende virksomheder," siger NNIT's topchef Pär Fors i meddelelsen.

Smith & Nephew får ny topchef

Coloplast begynder aktietilbagekøbsprogram mandag  

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier