MedWatch

Tidligere Symphogen-chef er fratrådt formandsposten hos RSP Systems

Tidligere adm. direktør i Symphogen Martin Olin bekræfter over for MedWatch, at han er fratrådt som bestyrelsesformand hos medicoselskabet RSP Systems.

Foto: Symphogen

Martin Olin, tidligere adm. direktør i Symphogen, er i slutningen af august fratrådt posten som bestyrelsesformand for det fynske medicoselskab RSP Systems.

Det fremgår af det centrale virksomhedsregister, cvr, ligesom Martin Olin også bekræfter fratrædelsen over for MedWatch.

Ifølge den nu forhenværende bestyrelsesformand skyldtes det, at han er tiltrådt et job som adm. direktør i en udenlandsk virksomhed, og derfor ikke "har haft den fornødne tid, det kræver at sidde som bestyrelsesformand, længere."

Det blev i august meldt ud, at Martin Olin fra medio september er ny adm. direktør i det norske biotekselskab Bergenbio.

Martin Olin har som nævnt tidligere også siddet i spidsen for Symphogen, men stoppede sidste år, efter biotekselskabet blev solgt til franske Servier.

Tidligere Symphogen-chef skal stå i spidsen for norsk biotekselskab

Tidligere Symphogen-chef lander nyt topjob

Tidligere Symphogen-topchef bliver formand for fynsk medicofirma

Symphogen-chef i jagten på nyt life science-eventyr: Det må gerne være dansk 

Mere fra MedWatch

Johnson & Johnson misser forventningerne til salget

Selvom der er blevet solgt utallige Johnson & Johnson-vacciner mod covid-19, og Genmab-midlet Darzalex også har spædet godt til i kassen, så præsterer selskabet dårligere end analytikerne ventede i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier