MedWatch

Symphogen-chef i jagten på nyt life science-eventyr: Det må gerne være dansk

Selvom Symphogen er blevet solgt til den franske medicinalkoncern Servier, fortsætter Martin Olin lidt endnu som topchef og derefter konsulent. Derefter venter nu opgaver.

Martin Olin, adm. direktør for Symphogen, har været 20 år i life science-industrien, og der vil han gerne fortsætte, når selskabet er overdraget til Servier. | Foto: Symphogen

De seneste måneder har været intense for Martin Olin, der som adm. direktør i Symphogen har stået bag forhandlingerne med franske Servier om salget af det danske biotekselskab.

Men selvom aftalen er underskrevet, er den ikke helt afsluttet endnu, og Martin Olin er derfor heller ikke helt færdig som topchef i den danske antistofselskab.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier