MedWatch

Ambu om europæisk godkendelse: Gør os til den bredest favnende og dominerende markedsaktør

Onsdagens EU-godkendelse af Ambus nyeste bronkoskop med tilhørende prøveudtagningssystem vil få en positiv effekt på selskabets samlede endoskopsalg, lyder det, og det grønne lys viser ifølge Ambu selv, at det danske medicoselskab er markedets mest innovative spiller.

Medicoselskabet Ambu har store forventninger til sit nyeste produkt, Ascope 4 Broncho Sampler Set, der netop er blevet godkendt til salg i Europa. | Foto: Ambu / PR

Konkurrencen har de senere år spidset til for Ambu på markedet for pulmonære engangsendoskoper, dem som også kaldes for bronkoskoper eller luftvejstuber, hvor Ambu-produktet Ascope har haft betydelig succes.

Boston Scientific, Pentax, Olympus og Verathon har alle meldt sig på markedet, og også kinesiske kopiproducenter begynder at røre på sig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Evaxion sparer stort millionbeløb til klinisk forsøg gennem MSD-partnerskab

Efter Evaxion har indgået en samarbejdsaftale med amerikanske MSD, som stiller sit blockbuster-middel Keytruda frit til rådighed i et fase 2b-forsøg, står det danske biotekselskab til at spare i omegnen af 50 mio. kr. uden at skulle afgive nogen kommercielle rettigheder til en mulig kombinationsbehandling.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier