MedWatch

Coloplast leder efter flere amerikanske kateter-opkøb: "Vi skal have en øget dækning"

Det amerikanske marked spiller en nøglerolle inden for alle Coloplasts forretningsben, men medicogiganten angriber markedet på forskellig vis og vil kun købe op inden for to af forretningsområderne.

Finansdirektør i Coloplast Anders Lonning-Skovgaard fortæller, at selskabet forsøger at øge sine markedsandele i USA inden for alle virksomhedens forretningsområder. | Foto: Niels Hougaard/ERH

Coloplast ser et enormt vækstpotentiale i det amerikanske marked, hvor selskabet samlet set forventer tocifrede vækstrater.

Virksomheden forsøger derfor at vokse i USA inden for alle sine fire forskellige forretningsområder, men det er med meget forskellige strategier for hvert område.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier