Interacoustics bygger nyt for op mod 300 mio. kr.

Middelfart-virksomheden Interacoustics, der er er ejet af William Demant Fonden, har store udvidelsesplaner, både når det kommer til mandskab og til nyt byggeri.
Interacoustics adm. direktør Carsten Kind har fuldt blus under ekspansionsplanerne for virksomheden. | Foto: Interacoustics / PR
Interacoustics adm. direktør Carsten Kind har fuldt blus under ekspansionsplanerne for virksomheden. | Foto: Interacoustics / PR

Efter et veloverstået år har Interacoustics, som blandt andet leverer udstyr til speciallæger og hospitaler, besluttet sig for at udvide - faktisk er der hele tre nye byggerier undervejs for virksomheden.

Det skriver Fyens.dk.

Således vil Interacoustics opføre flere lagerfaciliteter og lokaler til opbygning af nye prototyper på en nytilkøbt grund ved hovedkvarteret i Middelfart, og derudover vil selskabet også have opført en tvillingebygning til hoveddomicilet på 5000 kvm. Endelig er selskabet også i gang med at bygge en ny fabrik i Polen, som skal gøre det muligt at følge med ordrene.

Den nye fabrik i Polen kan huse omkring 150 flere ansatte end de nuværende produktionsfaciliteter har plads til, mens byggeriet i Danmark skal gøre det muligt at hyre omkring 100 nye folk ind, oplyser adm. direktør Carsten Kind.

Demant-ejet leverandør får rekordregnskab – runder halv mia. kr. i omsætning  

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også