MedWatch

Smith & Nephew leverer bedre omsætning end ventet - dog skuffer driftsresultatet

Halvårsregnskabet fra britiske Smith & Nephew, som blandt andre konkurrerer med Coloplast, viser en omsætning, der er bedre end analytikernes forventninger. Modsat er driftsresultatet lavere end ventet.

Foto: Stine Rasmussen/JPA

Britiske Smith & Nephew, der blandt andet producerer midler til behandling af sår, dykker efter offentliggørelsen af sit halvårsregnskab, hvor omsætningen overgik analytikernes forventninger.

Driftsresultatet var dog lavere end ventet.

Det skriver Bloomberg News, der har indsamlet konsensusestimater.

Smith & Nephew omsatte i første halvår for 2,6 mia. dollar - svarende til 16,3 mia. kr. - mens analytikerne ventede en omsætning på 2,56 mia. dollar. Det er samtidig en stigning på 28 pct. sammenlignet med samme periode sidste år.

Driftsresultatet (EBIT) landede på et overskud på 239 mio. dollar mod ventet 241,3 mio. dollar. Det er også under EBIT-resultatet i samme periode sidste år, der dengang lød på 244 mio. dollar.

Smith & Nephew ser fortsat en underliggende vækst i omsætning i niveauet 10 til 13 pct. for hele året. Selskabet er i en "god position til at levere på forventningerne i år," siger topchef Roland Diggelmann ifølge Bloomberg News.

Aktien dykker torsdag formiddag 8,0 pct. til 1438,91 pence på børsen i London.

Smith & Nephew i hopla efter løftet anbefaling

Smith & Nephew slår forventninger

Smith & Nephew skuffer på overskud - spår omsætningsvækst i 2021 

Mere fra MedWatch

Lundbeckfonden ser mulighed for børsnotering af Ferrosan om fem år

Hvis væksten fortsætter for Ferrosan Medical Devices kan medicoselskabet være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont, vurderer Arne Due-Hansen, chef for strategiske investeringer i Lundbeckfonden. Fonden har netop annonceret købet af medicoselskabet sammen med ATP og Kirk Kapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier