MedWatch

Smith & Nephew leverer bedre omsætning end ventet - dog skuffer driftsresultatet

Halvårsregnskabet fra britiske Smith & Nephew, som blandt andre konkurrerer med Coloplast, viser en omsætning, der er bedre end analytikernes forventninger. Modsat er driftsresultatet lavere end ventet.

Foto: Stine Rasmussen/JPA

Britiske Smith & Nephew, der blandt andet producerer midler til behandling af sår, dykker efter offentliggørelsen af sit halvårsregnskab, hvor omsætningen overgik analytikernes forventninger.

Driftsresultatet var dog lavere end ventet.

Det skriver Bloomberg News, der har indsamlet konsensusestimater.

Smith & Nephew omsatte i første halvår for 2,6 mia. dollar - svarende til 16,3 mia. kr. - mens analytikerne ventede en omsætning på 2,56 mia. dollar. Det er samtidig en stigning på 28 pct. sammenlignet med samme periode sidste år.

Driftsresultatet (EBIT) landede på et overskud på 239 mio. dollar mod ventet 241,3 mio. dollar. Det er også under EBIT-resultatet i samme periode sidste år, der dengang lød på 244 mio. dollar.

Smith & Nephew ser fortsat en underliggende vækst i omsætning i niveauet 10 til 13 pct. for hele året. Selskabet er i en "god position til at levere på forventningerne i år," siger topchef Roland Diggelmann ifølge Bloomberg News.

Aktien dykker torsdag formiddag 8,0 pct. til 1438,91 pence på børsen i London.

Smith & Nephew i hopla efter løftet anbefaling

Smith & Nephew slår forventninger

Smith & Nephew skuffer på overskud - spår omsætningsvækst i 2021 

Mere fra MedWatch

Sanofi dropper udvikling af mRNA-vaccine mod covid-19

Moderna samt Pfizer og Biontech har sat sig så effektivt på markedet for mRNA-vacciner mod covid-19, at Sanofi nu dropper selskabets kandidat inden for samme teknologi - satser i stedet på mere traditionel vaccine-teknologi.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier