MedWatch

Smith & Nephew i hopla efter løftet anbefaling

Britisk Coloplast-konkurrent går frem på børsen efter en ny analyse fra Credit Suisse.

Foto: ARND WIEGMANN/REUTERS / X90184

Smith & Nephew stiger 4,1 pct. til 1533,50 pence på børsen i London, efter at finanshuset Credit Suisse har løftet sin anbefaling af aktien i medicoselskabet, der konkurrerer med Coloplast inden for sårplejeartikler, til "outperform" fra "neutral".

Det fremgår af en analyse fra Credit Suisse.

Finanshuset ser Smith & Nephew som et undervurderet kortsigtet sats på genopretning inden for kirurgi, og det vurderes, at investorerne undervurderer den samlede styrke i de seneste opkøbte vækstdrivere med en tilsvarende gearing på mellemlang sigt.

"Efterhånden som vækstdriverne bliver klarere, får de mere af investorernes tillid, og vi forventer, at Smith & Nephew-aktien vil vende sin betydelige underpræstation de sidste 12 måneder," skriver Credit Suisse.

Kursmålet bliver i samme ombæring løftet til 1805 pence fra 1560 pence.

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier