MedWatch

Coloplast henter ny forskningschef i Schweiz: "MDR-krav vil guide vores innovationsindsats fremover"

Efter Nicolai Buhl Andersen blev forfremmet til innovationsdirektør i Coloplast sidste år, har han sat sit eget hold og kigget ud over Danmarks grænser i valget af ny forsknings og udviklingschef, hvor han hiver skotske Alexis Roberts-McIntosh til Danmark fra Schweiz.

Skotske Alexis Roberts-McIntosh skal fremover lede forsknings- og udviklingsafdelingen hos Coloplast. Her skal hun lede hele 425 medarbejdere, og selvom hun er hentet til medicoselskabet i Humlebæk fra en anden medicogigant, Abbott i Schweiz, så hviler størstedelen af hendes ledelseserfaring fra en række år i farma-industrien hos selskaber som GSK, Pfizer og Johnson & Johnson.

"Det er klart, at jeg som ny i Coloplast tager både viden og erfaring med mig fra de andre brancher og virksomheder, jeg har været i, men vigtigst af alt kommer jeg til at lære en masse nyt og udforske nye måder at innovere på sammen med mine nye Coloplast-kolleger," fortæller Alexis Roberts-McIntosh til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sanofi dropper udvikling af mRNA-vaccine mod covid-19

Moderna samt Pfizer og Biontech har sat sig så effektivt på markedet for mRNA-vacciner mod covid-19, at Sanofi nu dropper selskabets kandidat inden for samme teknologi - satser i stedet på mere traditionel vaccine-teknologi.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier