MedWatch

Medicoselskabet Vivostat starter fase 3-forsøg med hjælp fra stor EU-bevilling

Medicoselskabet Vivostat har fået 16,4 mio. kr. fra et EU-program, og det gør det muligt at skyde gang i et fase 3-forsøg med selskabets produkt til reduktion af lækagehyppighed efter operation mod blandt andet tyktarmskræft. Markedspotentialet overstiger 300 mio. euro, og målet er europæisk lancering i 2023.

Sven Lange, adm. direktør i Vivostat | Foto: Vivostat

En stor pose penge er landet på bordet hos medicoselskabet Vivostat.

Selskabet med hovedsæde i Allerød nord for København har efter en konkurrenceproces således fået 2,2 mio. euro, svarende til 16,4 mio. kr. fra EU's Horizon Europe – EIC Accelerator program, der støtter virksomheder, som har brug for kapital, men som også er på et stadie, hvor europæiske investorer måske ikke er så friske på at gå ind endnu.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Allarity indgår partnerskab om udvikling af kræftmidler til børn

Biotekselskabet Allarity har indgået en aftale med det spansk-amerikansk biotekfirma Oncoheroes Biosciences, der forpligter sig til at udvikle to af Allaritys kræftkandidater til børn. Med en børnegodkendelse på plads vil Allarity kunne få godkendt sin topkandidat på det amerikanske marked, som selskabet håber på sker senere i år.

Amerikansk coronavaccine er over 90 pct effektiv

Amerikanske Novavax oplyser mandag, at selskabets vaccine viser 90,4 pct. effektivitet mod flere forskellige varianter af covid-19. Selskabet forventer at søge om godkendelse i tredje kvartal i 2021.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier