MedWatch

Svensk diabetesselskab får flere millioner efter salg af virksomhed

Det svenske biotekselskab Diamyd Medical har fået yderligere godt 20 mio. kr. fra Medtronic, der tidligere overtog Diamyd Medicals ejerandel i virksomheden Companion Medical.

Diamyd Medical, der udvikler en eksperimentel vaccine mod autoimmun type 1-diabetes, har modtaget godt 20 mio. kr. som følge af Medtronics overtagelse i august af virksomheden Companion Medical, som Diamyd Medical ejede 4,5 pct. af. | Foto: Diamyd Medical / PR

Det Stockholm-baserede biotekselskab Diamyd Medical, der udvikler en eksperimentel vaccine mod autoimmun type 1-diabetes, kan glæde sig over, at det netop har modtaget 3,2 mio. dollar, godt 20 mio. kr. som følge af Medtronics overtagelse i august af virksomheden Companion Medical, som Diamyd Medical ejede 4,5 pct. af.

Betalingen kommer oveni i de 13,9 mio. dollars, godt 87 mio. kr., som aftalen med Medtronic udløste tilbage i september og kommer efter, at en ikke nærmere defineret milepæl er blev nået.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier