MedWatch

Svensk børsraket får grønt lys til at udvide forsøg med potentiel diabetesbehandling

Det svenske biotekselskab Diamyd Medical, der udvikler en eksperimentel vaccine mod type 1-diabetes, har også en anden kandidat i pipelinen, og den har selskabet netop fået godkendt til at teste i en udvidet indikation.

Ulf Hannelius, adm. direktør, Diamyd Medical, får grønt lys til at udvide forsøg i Sverige med potentiel behandling af types 1 diabetes. | Foto: Diamyd Medical / PR

Det Stockholm-baserede biotekselskab Diamyd Medical, der udvikler en eksperimentel vaccine mod autoimmun type 1-diabetes, som det får afgørende studiedata fra i de kommende måneder, har også et andet lovende skud i bøssen.

Ud over vaccinen, der har fået samme navn som virksomheden, Diamyd, er det svenske selskab ved at udvikle lægemiddelkandidaten Remygen til at genskabe diabetikeres insulinproduktion.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier