MedWatch

Medicoopstart scorer 16 mio. kr. til lancering af nyt topprodukt

Det danske opstartselskab Cathvision har sikret sig friske penge fra EU, der skal hjælpe selskabets hjerteudstyr frem til en lancering i både EU og USA i 2020-2021. 

Cathvisions adm. direktør Mads Emil Matthiesen har store ambitioner for virksomhedens udvikling de næste to år. | Foto: Cathvision / PR

Mads Emil Matthiesen og resten af holdet bag medicoselskabet Cathvision arbejder for øjeblikket på højtryk for at kunne sende sit produkt på markedet i løbet af de kommende to år, og har nu fået hjælp fra EU til at kunne nå det mål.

Som et af 75 selskaber – ud af et ansøgerfelt på mere end 5000 – har selskabet nemlig sikret sig et legat fra EU’s Horizon 2020-projekt til små og mellemstore virksomheders innovationsprojekter. Det giver Cathvision-holdet 2,2 euro, eller cirka 16 mio. kr., i frisk kapital.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier