MedWatch

Dansk medico-startup henter prominente bestyrelseskræfter forud for lancering

Det unge danske medicoselskab Cathvision har ansat to yderst erfarne folk til sin bestyrelse. De skal understøtte selskabets forestående lancering af en særlig type hjerteudstyr, som adm. direktør Mads Emil Matthiesen forventer godkendelse af til næste år.

Foto: Cathvision/PR

Det godt seks år gamle danske medicoselskab Cathvision nærmer sig med hastige skridt markedet med sit hjerteudstyr Cathvision Cube, og man har i den forbindelse oprustet i sin bestyrelse med to ganske prominente navne.

Dels har man ansat Søren Thestrup-Nielsen som ny bestyrelsesformand. Han har 25 års erfaring fra den internationale medicoindustri, hvor han har været med til at stifte det schweiziske selskab Sensimed, ligesom han har arbejdet for Boston Scientific og Radiometer-ejeren Danaher.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier