MedWatch

Demant-boss efter svag start på 2019: "Andet halvår bliver meget bedre"

Høreapparatskoncernen Demant har i årets første godt fire måneder præsteret svagt, men det er der gode forklaringer på, fortæller selskabets adm. direktør, der lover en markant acceleration i væksten, når vi kommer ind i andet halvår.  

Søren Nielsen, adm. direktør, Demant, tror på et bedre andet halvår 2019, end de først seks måneder. | Foto: /Ritzau Scanpix/Niels Hougaard

Årets første måneder har været uvant svage for høreapparatskoncernen Demant, der i forbindelse med sin periodemeddelelse tirsdag morgen meldte om afdæmpet vækst, øget konkurrence, millioner tabt på fransk prisreform og mistet momentum på en række markeder.

Det erkender det Smørum-baserede danske selskab, men den langsomme start på året var forventet, og idet der ligger naturlige og plausible forklaringer bag, maner topchefen til besindighed og slår koldt vand i blodet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier