MedWatch

Medicoboss om iværksættereventyr i USA: "En kæmpe familiebeslutning"

Det krævede fuld opbakning fra hustruen og parrets tre børn, inden den tidligere GN Store Nord-mand Christian Gormsen besluttede sig for at sige sit gode job op som kommerciel chef for ISS for i stedet at prøve kræfter med et medicostartup på den amerikanske vestkyst.

Christian Gormsen flyttede med sin familie til Californien for at forfølge en karrieremulighed i den amerikanske life science-branche. | Foto: Privat

Familien var med på råd, allerede da de første spæde tanker begyndte at plante sig i hovedet på Christian Gormsen, der i dag er adm. direktør for det amerikanske medicostartup Eargo.

For da tilbuddet om at stå i spidsen for det lille, men innovative medicoselskab bød sig tilbage i 2016, ville et ja betyde både en opsigelse af et drømmejob som kommerciel direktør i servicevirksomheden ISS og et farvel til Danmark på bekostning af Silicon Valley i Californien, hvor Eargo holder til.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier